Hej hopp från Vimmerby! Vi kom hit strax efter lunch idag och sedan dess har det varit full rulle. R är ute med en av hundarna och går proven och jag sitter med lillterror i husvagnen med datorn i knäet. Jobb, jobb. Det tar liksom inte slut bara för att en åker iväg. Som tur är så hittade jag en öppnad ostbågspåse i skåpet sedan sist. Och jag ÄLSKAR sega ostbågar. Så jag ska nog överleva.. ;)) Idag tänkte jag bjuda er på en ljuvligt god Rulltårta. En Prinsessrulltårta. Ja, alltså en Prinsesstårta i Rulltårteformat. En rulltårta som prinsesstårta. En Prinsessrulltårta. SÅ god är den! Jamen kolla här ↑↑ Det bästa förutom att den är syndigt god? - Den kräver inga speciella kunskaper för att bakas, det tar knappt någon tid alls och det är roligt att baka den. Mycket roligare att servera en sådan här bit än en vanlig tårtbit tycker jag. Denna blir mer saftig med mindre tårtbotten. Prinsessrulltårta, 8 bitar: En Rulltårtbotten 2 dl Hallonsylt 2-3 dl Vaniljkräm 3 dl Vispgrädde 250 g Marsipan - Börja med att baka en Rulltårtbotten efter anvisningarna. Låt svalna under bakduk. Bred Sylten över hela botten. Bred sedan över Vaniljkrämen. Vispa upp grädden och bred den över vaniljkrämen, spara ca. 0.5 dl vispad grädde till att stryka upp tårtan med. Rulla ihop tårtan från långsidan till en tight (inte för tight) rulle. Stryk upp med sista grädden. Kavla marsipanen ganska tunt och lägg den över. Skär bort överflödiga kanter. Dekorera valfritt eller servera som den är. Lycka till med Tårtbaket! Kram. ♥