Idag har jag inte bakat någonting annat än en Tårtbotten.Jag gjorde den av ett recept som jag skrev upp för väldigt länge sedan.När jag hade hällt smeten i formen så kom jag på att jag hade räknat om receptet helt fel. Jag satte in formen i ugnen och hade inga förväntningar över huvud taget. Men resultatet? - Det blev toppen! Helt perfekt! Ingredienser:3 Ägg1,75 dl Strösocker0.75 dl Potatismjöl0.75 dl Vetemjöl 1 tsk Bakpulver Gör så här:Sätt ugnen på 175°.Smöra en 22 cm Springform.Vispa ihop rumstempererade ägg med sockret i en assistent eller med elvisp. Låt gå på högsta hastighet i 8 minuter.Blanda de torra ingredienserna i en bunke för sig och sikta sedan ner det i äggsmeten.Vänd om smeten tills den är blandad. Obs. var försiktig så du inte slår ur all den luft som tidigare vispats in i smeten. Häll smeten i formen och sätt in den i nedre delen av ugnen.Gräddas i 25-30 minuter. Låt tårtbotten svalna några minuter innan du vänder den upp och ned.Låt svalna ytterligare ett par minuter upp och ned. Plasta sedan in- och frys ner den. Tag upp din tårtbotten ca 30 minuter innan du ska använda den.Sedan är det bara att dela den i tre delar. LYCKA TILL! ♡