För ett tag sedan gjorde jag Pavlova. Det är väldigt enkelt att göra, och man kan variera det på tusen olika vis.Vad jag valde att ha på min Pavlova var Chokladganache, Vaniljgrädde, färska Jordgubbar och lite Daimkross.Familjen uppskattade verkligen denna och försäkrade sig om att det inte var sista gången jag gjorde en sådan. Ingredienser:4 Äggvitor2 dl Strösocker1 msk Maizena1 tsk Äppelcidervinäger -Chokladganache3 dl Vispgrädde1/2 l färska Bärev. Daimkross Gör så här: Börja med att sätta ugnen på 150°C.Vispa äggvitorna till ett fast skum med hälften av sockret.Tillsätt sedan resten av sockret lite i taget under vispning.Vispa i 7 minuter till ett hårt, toppigt skum.Rör ner maizena och äppelcidervinäger.-Rita upp en cirkel, ca 20 cm i diameter, på ett bakplåtspapper och lägg det sedan på en plåt.Bred ut marängen i cirkeln och gör en stor "grop" i mitten.Grädda i ugnen i ca 40 minuter.-Gör under tiden chokladganachen och vispa upp grädden.Rensa- och skär bären i bitar.Krossa daimen.-Låt marängen svalna när du tagit ut den ur ugnen.Bred ut ganachen i gropen och sedan grädde över.Strö över bären och avsluta med daimkross. LYCKA TILL! ♥