<div style="text-align: center"> <div style="text-align: center"> <div> </div> <div>ca 8-10 port.</div> <div></div> <div><em>Ingredienser:</em><br /> 2 marängbottnar</div> <div>4 ägg</div> <div>2 msk strösocker</div> <div>5 dl vispgrädde</div> <div>1 burk Nutella - 400g</div> <div></div> <div></div> <div>Separera äggulor från vitor.<br /> Det är viktigt att skål och visp till <strong>vitorna </strong>är rena.<br /> Vispa vitorna till ett fast skum med 1 msk socker.<br /> Vispa gulorna luftiga med 1 msk socker</div> <div>Vispa grädden i en skål för sig tills den blir lagom hård.</div> <div>Lägg en marängbotten i formen och krossa den andra i en påse.<br /> Ta bort locket och folien på nutellaburken och värm den sedan i Micron i 30 sek.</div> <div>Vänd nu varsamt ihop äggvitorna + gulorna med grädden och den krossade marängen.<br /> Ringla ner all Nutella samtidigt som du vänder om smeten, så att det blir som ränder i smeten.</div> <div>Fyll upp smeten i en springform, över marängbottnen.</div> <div>Frys tårtan i <strong>minst</strong> 4 timmar innan servering, men gärna över natten.<br /> Servera gärna med bär till!</div> <div>LYCKA TILL! ♡</div> </div> </div>