Varför välja mellan Chokladsnitt & Kolasnitt, när du kan få båda i samma kaka?Kola:100 g mjukt smör1 dl socker2 msk sirap2,25 dl mjöl1 tsk bakpulver2 tsk vaniljsockerChoklad:100 g mjukt smör1 dl socker2 msk sirap2 dl mjöl2 msk kakao1 tsk bakpulver1 tsk vaniljsockerGör så här:1. Börja med att sätta ugnen på 180°C och klä en plåt med bakplåtspapper.2. Nyp ihop alla ingredienser till kakorna i två olika bunkar (en för kola och en för choklad)3. Dela varje deg i 8 delar och rulla ut dem till tunna längder.Lägg varannan ljus- och mörk. Fyra längder trycks ihop bredvid varandra.4. Gaffla kakorna och grädda dem sedan i mitten av ugnen i 10-12 minuter.5. Låt svalna en aning, skär i snitt och låt sedan svalna helt innan du flyttar på dem. LYCKA TILL! ♡