Varför välja mellan Chokladsnitt & Kolasnitt, när du kan få båda i samma kaka? Kola: 100 g mjukt smör 1 dl socker 2 msk sirap 2,25 dl mjöl 1 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker Choklad: 100 g mjukt smör 1 dl socker 2 msk sirap 2 dl mjöl 2 msk kakao 1 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker Gör så här: 1. Börja med att sätta ugnen på 180°C och klä en plåt med bakplåtspapper. 2. Nyp ihop alla ingredienser till kakorna i två olika bunkar (en för kola och en för choklad) 3. Dela varje deg i 8 delar och rulla ut dem till tunna längder. Lägg varannan ljus- och mörk. Fyra längder trycks ihop bredvid varandra. 4. Gaffla kakorna och grädda dem sedan i mitten av ugnen i 10-12 minuter. 5. Låt svalna en aning, skär i snitt och låt sedan svalna helt innan du flyttar på dem. LYCKA TILL! ♡