Ni som följt mig ett tag vet att jag ÄLSKAR snittar. Jag har nog säkert bakat 20-30 olika sorters snittkakor. Det är så enkelt, går fort och blir SÅ gott. Typ omöjligt att misslyckas också. Och så blir det många kakor. Ja, det är perfekt. Dessa med daim är supergoda. Dock går de inte förbi mina After eight- snittar eller mina Sega Dumlesnitt som fortfarande är otroligt populära. Så roligt! https://youtu.be/tjSjeykPKdI Missa inte videon där jag bakar dessa Daimsnittar! Sega Daimsnittar, ca. 30 st: 150 g smör, rumsvarmt 1.5 dl strösocker 1.5 msk vaniljsocker 1.5 msk sirap, ljus 3 3/4 dl vetemjöl 1.5 tsk bakpulver 100 g hackad daim Gör så här: 1. Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en plåt med bakplåtspapper. 2. Nyp ihop alla ingredienser till en smidig deg. 3. Dela degen i tre delar och rulla till längder som är lika långa som plåten. 4. Grädda mitt i ugnen i ca. 10-12 minuter. 5. Tag ut och låt svalna en aning innan du skär i snitt. TIPS: * Kakorna förvaras i en kakburk med lock. * Går utmärkt att frysa. * Daimen kan bytas mot annat godis. Tips på andra Snittar: Snickerssnittar Sega Dumlesnittar Himmelska After eight- snittar Pollysnittar Lion bar- snittar Mjölkchokladsnittar Saltlakritssnitt Ljuvliga Marssnittar Sega Kola/Chokladsnittar Kanelbullesnittar Missa inte att följa mig bakom kulisserna på Instagram & Facebook. ♥