Kanelbullesnittar. Alltså Småkakor som smakar som nygräddade kanelbullar. Så goda att en tror att det är en dröm! Detta är ju ingen nyhet för er som följer mig eftersom att jag kom på idén till mina Kanelbullesnittar första gången i april 2016. Idag bakade jag dem igen för att ge till pappa som fyller år. Och då passade jag på att uppdatera bilderna och receptet en liten aning.. :-) Kanelbullesnittar, ca. 50 kakor:150 g rumsvarmt smör1.5 dl strösocker1 msk vaniljsocker1.5 msk ljus sirap3.75 dl vetemjöl1.5 tsk bakpulver1.5 tsk malen kardemumma1.5 tsk malen kanel+ ägg & pärlsocker Gör så här:1. Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en plåt med bakplåtspapper.2. Nyp ihop smör, strösocker, vaniljsocker, sirap, vetemjöl, bakpulver, 1 tsk av kardemumma och 1 tsk av kanel till en smidig deg. Rulla till tre längder och lägg på plåten, platta till en aning.3. Pensla med ägg och strö över resten av kardemumma, kanel samt pärlsocker.4. Grädda mitt i ugnen i ca. 10 minuter. Tag ut och låt svalna en aning innan du skär dem i snittar. Hoppas att det ska smaka! ♥ Missa inte att följa mig bakom kulisserna på Instagram & Facebook. ♥