Cookies. En deg och nio olika varianter och smaker. HUR smidigt? Med denna deg kan du göra just detta - en himla massa olika cookies. Detta är det enda cookierecept du behöver. Äntligen har jag kommit fram till det perfekta receptet! Av detta recept fick jag ut 24 stora kakor. Sega i kanten och härligt mjuka & lite kladdiga i mitten. Precis som en bra cookie ska vara. Grundreceptet är mitt recept på chocolate chip cookies som jag justerat lite för att få fram dessa perfekta cookies. Glöm inte att följa mig på instagram, facebook & youtube. Cookies, 24 st: Kakdeg: 225 g smör 3 dl brun farin strö 1 dl strösocker 2 ägg 5.75 dl vetemjöl 2 tsk vaniljsocker 1 tsk bakpulver 1 nypa salt Gör så här: 1. Börja att sätta ugnen på 175°c och klä två plåtar med bakplåtspapper, ställ åt sidan. 2. Smält smöret och vispa det sedan med farinsocker och strösocker. Vispa med elvisp i 2-3 minuter. 3. Tillsätt äggen ett i taget och vispa ihop en slät smet. 4. Rör ner de torra ingredienserna och arbeta ihop en smidig deg. 5. Dela degen i 24 delar och lägg dem med jämna mellanrum på plåtarna. 6. Toppa sedan med valfri topping (läs nedan) och grädda mitt i ugnen i ca. 10 minuter. Tag ut och låt svalna i ett par minuter innan du lyfter dem från plåten. Smaksättning /kaka: Chocolate chip cookie: 1 msk chokladknappar. Toppa kakdegen med chokladknappar, tryck fast dem lite lätt. S'mores: 0.5 digestivekex, 1 stor marshmallow & 1 bit choklad. Dela kexet i mindre bitar och klipp marshamllow i grova bitar, dela chokladen grovt. Tryck fast samtliga ingredienser i kakdegen. Jordnöt: 1 tsk jordnötssmör & 1 tsk jordnötter. Gör en liten grop i kakdegen och klicka ner jordnötssmöret, toppa med jordnötterna som du hackar lite grovt. Choklad/Daim: 1 tsk kakao & 1 tsk hackad daim. Arbeta in kakaon i degbiten så att det blandas väl, toppa sedan med daim. Choklad/Choklad: 1 tsk kakao & 1 tsk chokladknappar. Arbeta in kakaon i degbiten så att det blandas väl, toppa sedan med chokladknapparna. Kalas: 1 tsk vita chokladknappar & 1 tsk strössel. Toppa kakdegen med vit choklad och strössel av valfritt slag. Salt kola: 2 mjuka weathers original & lite flingsalt. Klipp kolarna i mindre bitar och tryck fast dem i degbiten, toppa med lite flingsalt. Hasselnöt: 1 tsk hasselnötcreme & 1 tsk krossade hasselnötter. Gör en liten grop i kakdegen och klicka ner hasselnötscremen, toppa med hasselnötterna som du hackat grovt. Lakrits: 2 tsk krossad turkisk peber. Toppa kakdegen med krossad tyrkisk peber. Vilken är din favorit? ♥