Spröda småkakor med choklad och toffifee som riktigt smälter i munnen. Det får varje människa på fall! En kaka som går fort att baka och fyller en hel kakburk på endast en sats deg.https://youtu.be/TKGDCnJOkBAHär ser ni en video på när jag bakar dessa kakor.Chokladsnittar med toffifee, ca. 45 st:Ingredienser: 150 smör3.75 dl vetemjöl1.5 dl strösocker3 msk kakao3 msk sirap, ljus1.5 tsk vaniljsocker1.5 tsk bakpulver1 ask toffifee1 ägg till penslingGarnering: 50 g mjölkchokladGör så här:Börja med att sätta ugnen på 175°c över/undervärme och klä en plåt med bakplåtspapper, ställ åt sidan.Nyp ihop alla ingredienser utom toffifee & ägg till en smidig deg.Rulla sedan degen till tre längder och lägg på plåten med jämna mellanrum.Pensla med ägg och strö över grovt hackad toffifee.Grädda kakorna mitt i ugnen i ca. 10-11 minuter. Smält chokladen på låg värme under tiden.Tag ut och ringla över chokladen, låt sedan stelna en aning innan du skär dem i snitt.Hoppas att det ska smaka. ♥