För er som hängde med mig inne på Veckorevyn är det ingen nyhet att jag älskar Snittkakor. Jag har nu gjort så många att jag tappat räkningen. Det är ju så tacksamt att baka snittar. Enkelt, går fort och blir många kakor. Och så är det roligt också! Igår bakade jag Centersnittar. Precis som mina Sega dumlesnittar fast med Center istället. Mums! Sega Centersnittar, ca. 40 st: 150 g Smör, rumsvarmt 1.5 dl Strösocker 1.5 msk Vaniljsocker 1.5 msk Sirap, ljus 3 3/4 dl Vetemjöl 1.5 tsk Bakpulver 3 rullar med Center - Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en plåt med bakplåtspapper. Nyp ihop alla ingredienser (utom center) till en smidig deg. Dela i 4 delar och rulla till längder. Platta till en aning och tryck ner center som på bilden ovan. ↑ Grädda mitt i ugnen i ca. 10-12 minuter. Tag ut och låt svalna 15 minuter innan du skär dem i snitt. Frövara kakorna i en tätslutande kakburk. Går utmärkt att frysa! Lycka till med kakbaket! Klicka här för fler recept på snittkakor. Kram, Frida.