Brownie cookies med daim. Ja, ni kan inte ha missat mina brownie cookies, eller? Om ni har gjort det så har ni verkligen missat något. För dessa kakor är helt klart de godaste i världshistorien. Och de är goda precis som de är, men med lite hackad daim och flingsalt.. MUMS! Kolla här? Kolla på kladdet! Det smakar precis som en nygräddad brownie när du tagit en tugga av dessa kakor, fast ännu bättre. För här får man en kladdig mitten med seg kant runtom hela kakan. Vad mer kan vi önska?Brownie cookies med daim, 12 st:Ingredienser:200 g mörk choklad, 70%125 g smör2 dl strösocker1.5 dl farinsocker2 stora ägg3 dl vetemjöl3 msk kakao1 tsk bakpulver1 nypa salt2 st. dubbeldaimflingsalt till toppingGör så här: Börja med att sätta ugnen på 175°c och klä två plåtar med bakplåtspapper.Smält ihop choklad och smör i en kastrull på låg värme, låt stå.Vispa ägg, strösocker och farinsocker fluffigt med elvisp, vispa i 5 minuter. Vispa ner chokladblandningen i äggfluffet tills allt blivit väl blandat.Vänd till sist ner de torra ingredienserna (utom daim och flingsalt) och arbeta försiktigt ihop en klumpfri smet.Skopa upp smeten med jämna mellanrum, 5 st på varje plåt. Hacka daimen och fördela den jämnt över kakorna. Toppa med lite flingsalt.Grädda kakorna mitt i ugnen i ca. 10 mintuter, tag ur och låt svalna helt innan du flyttar kakorna från plåten. Hoppas att det ska smaka. ♥