Himmelsk rulltårta. Ja, precis så. En rulltårta med min himmelska jordgubbsfyllning. Hur ljuvligt får det bli? Denna är enkel att baka, går supersnabbt och blir helt galet god. Perfekt att frysa in och plocka fram precis när som helst, för vet ni? Den är nämligen ganska god fryst också. Då blir det som fryst rullis med jordgubbsglass inuti.. Magiskt! Den ultimata rulltårtan till i sommar! Jag har ätit den otaligt många gånger under de senaste somrarna och räknar med samma även i år. Rekommenderar er verkligen att prova. TIPS: * Recept på glutenfri rulltårtsbotten här * Rulltårtan håller fint i frysen i en månad * Förvara i en tätslutande påse i kylskåpet i 3 dagar Himmelsk rulltårta, 12 bitar: Rulltårta: 3 ägg 1.5 dl strösocker 0.5 dl mjölk 1 dl vetemjöl 1 dl potatismjöl 2 tsk vaniljsocker 1.5 tsk bakpulver Fyllning: 2 dl vispgrädde 85 g philadelphiaost 0.75 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 200 g finhackade jordgubbar Gör så här: Rulltårta: Sätt ugnen på 225°c över/undervärme. Klä en plåt med bakplåtspapper och ställ åt sidan. Vispa ägg och strösocker riktigt fluffigt med elvisp. Tillsätt mjölken samt de torra ingredienserna och rör ihop en klumpfri smet. Häll smeten på plåten och bred ut till ett jämnt lager. Grädda mitt i ugnen i ca. 5 minuter - till en gyllene färg. Tag ut och strö över ett tunt lager med strösocker över hela tårtbotten. Stjälp upp botten på ett nytt bakplåtspapper och tag försiktigt bort pappret som sitter fast i botten. Låt svalna medan du gör fyllningen. Fyllning: Vispa ihop samtliga ingredienser (utom jordgubbarna) till ett fast fluff. Tillsätt de finhackade jordgubbarna och rör ihop. Bred fyllningen på tårtbotten när den svalnat och rulla ihop en fin rulle från långsidan (tag hjälp av bakoplåtspappret). Dekorera med färska bär och florsocker. Hoppas att det ska smaka. ♥