Hej på er! ♥ Hoppas att allt är fint med er och att ni har en toppenfin onsdag! Själv ligger jag här↑ i sängen. Jag har åkt på någon form av magsjuka som jag försöker bota med vatten, salta chips och bra filmer på Viaplay och Netflix. Det är SÅ tråkigt! Har verkligen inte tid med detta. Dock hör jag barnmorskans ord i huvudet "Stressa inte. Du är bara 22 år. Du har gott om tid till allt du vill göra. Det är dags att du tar hand om DIG själv nu". Jamen ni förstår. Det är lättare sagt än gjort. Dock har jag jobbat en del idag i alla fall. Har besvarat alla mail som väntade, ska snart sätta mig och besvara alla kommentarer som trillat in här och så har jag skrivit en del på ett jobb. Men efter detta ska jag försöka se en hel film utan att oroa mig över det ena och det tredje. Fick 13 Sms och 11 mail när jag såg en film i morse. Blev sååå stressad, så nu sätter jag telefonen på "stör ej". Innan dess tänkte jag dela med mig av ett recept på Påskkakor som är så goda att jag inte vet vad. Himlen! Jag bakade en av mina favoritkakor Chocolate chip fudge cookies. Sedan penslade jag halva kakan med choklad och strödde över dragerade Chokladägg samt lite härligt strössel. Så himla fina kakor! Perfekt till påsken, speciellt med tanke på att det är choklad-påskägg på dem.. :)) Det kan nästan inte bli enklare än detta. Det är enkelt, roligt och blir fantastiskt gott. Jag kan tänka mig att barnen kommer att älska när de får pensla med choklad och strö över sitt favoritströssel. Vem älskar inte det? Och kakorna? De är SÅ goda! Lagom kladdiga med sega kanter och fulla av god choklad. Påskkakor, 12 st: 150 g Choklad, mörk 30 g Smör 2.75 dl Vetemjöl 3 msk Kakao 1.5 tsk Bakpulver 0.5 tsk Salt 2 Ägg 1 dl Strösocker 0.75 dl Farinsocker 2 tsk Vaniljsocker 100 g Mjölkchoklad, hackad Garnering: 100 g Choklad av valfri sort Chokladägg & Strössel Gör så här: Börja med att sätta ugnen på 150°C. Klä en plåt med bakplåtspapper. Smält den mörka chokladen och smöret i en värmetålig skål i micron, 15 sek i taget, rör om mellan gångerna tills allt smält. Ställ åt sidan. Blanda de torra ingredienserna i en bunke för sig, ställ åt sidan. Vispa ihop ägg, strö- och farinsocker och vaniljsocker. Tillsätt de torra ingredienserna i äggsmeten, vispa tills allt är jämnt blandat, inte mer än så! Blanda ner chokladsmöret och mjölkchokladen. Skopa upp 12 jämnstora klickar med kakdeg på plåten. Grädda mitt i ugnen i 8-9- minuter. Låt svalna. Smält under tiden chokladen. Pensla halva kakorna med choklad och strö över Chokladägg samt lite fint strössel. Här hittar du fler goda Kakor. Ha en fortsatt fin dag! Och lycka till med Kakbaket! :)) Kram, Frida ♥