Se så goda de ser ut. Dessa pannkakor görs enkelt på knappt 15 minuter. Du kan smaksätta dem precis som du vill. Jag hade i lite vaniljpulver, men nästa gång tänker jag prova kanel. Lite jordgubbar till pannkakorna är aldrig fel. Lite nyttigare än sylt också. Pannkakor utan ägg & mjölk, 8 st: 2 dl vetemjöl 1 msk råsocker 1.5 tsk bakpulver 1 nypa salt 2 dl mjölk (havre, mandel, soja..) 2 msk kokosolja, smält - Börja med att blanda de torra ingredienserna i en bunke. Rör ner mjölken och smält kokosolja. Vispa ihop en klumpfri smet. Hetta upp lite kokosolja i en panna på medelhög värme. Skopa upp pannkakssmet och stek ca. 45 sekunder på varje sida - tiden kan variera beroende på hur effektiv ugn du har. Pannkakorna ska få en fin färg. Lägg på ett fat och servera gärna med lite bär till. Lycka till med dina pannkakor. ♥ Fler recept på godsaker utan ägg och mjölk: Chokladmousse Kladdkakemuffins Kokosglass Chokladtryffel på 2 ingredienser Jordgubbsglass