Denna paj blev väldigt god. Hallon och choklad är ju, som jag sagt tidigare, bästa smakkombon! Det är sedan gammalt. Denna paj tar inte alls lång tid att baka. Det är ett pajskal av digestivekex och smält smör. Sedan en chokladfudge som jag fyllt skalet med och till sist toppat med hallon och lite chokladbitar. Kan vara sommarens enklaste paj faktiskt. Godaste också kanske? Sommarens godaste paj bakar du enkelt utan ugn. No bake chokladfudgepaj, 8 bitar: 150 g digestivekex 60 g smält smör 200 g kondenserad, sötad mjölk 200 g mörk choklad (jag använder marabou 200g-kaka) 100 g hallon 1 dl chokladbitar Gör så här: Börja med att lägga digestivekex i en påse som du försluter. Kavla sedan kexen så att de smulas sönder helt. Smält smöret och rör ner smulorna. Häll ner blandningen i en pajform, 18cm, och tryck ut så att det packas ordentligt. Ställ i kylen 10 minuter. Smält chokladen och rör ner kondenserad mjölk. Rör ihop en slät fudge och bred sedan ut den i pajskalet. Tryck ner hallon och toppa med chokladbitar. Låt stå i kylskåp i minst 15 minuter. Tag ut en liten stund innan servering. Hoppas att det ska smaka. :-)) Fler tips på Pajrecept: Rabarbersmulpaj Smulpaj med blåbär & citron Snabb hallonsmulpaj Jordgubbspaj Key lime paj- klubbor Strawtoffeepaj