Key lime pie I krustader är en otroligt god liten munsbit som är enkel att baka och festlig att servera till prick alla tillställningar, perfekt till nyår! Skalet blir lite segt efter gräddning i ugnen och lätt krispigt när det svalnat. Det salta i krustaderna balanserar det söta i fyllningen och tillsammans med lite bränd maräng blir det fantastiskt gott! När jag gjorde dessa Key lime pie I krustader så tog jag mitt recept på Key lime pie som jag halverade, och skippade pajskalet såklart då krustaderna fick göra jobbet. Det var barnsligt enkelt och gick väldigt fort. Dessa kommer att bakas många fler gånger! Idén uppkom i en dröm tidigare i veckan, så nu fick jag lite tid över idag till att provbaka. Så roligt hur recept kan komma till ibland! :)Key lime pie i krustader, 20 st:Ingredienser20 st små krustader - jag använder dessa (adlink)1/2 burk (200 g) sötad kondenserad mjölk - denna använder jag (adlink)1 ägg1 äggula saften från 2 stora limefrukterskal från 1 limefrukt2 tsk vaniljsockerMaräng:2 äggvitor 1 dl strösockerGör så här:Sätt ugnen på 160° över/undervärme och placera ut 20 små krustader på en plåt med bakplåtspapper.Rör ihop samtliga ingredienser till fyllningen och låt sedan stå i tio minuter.Fyll krustaderna med fyllningen upp till kanten och grädda sedan mitt i ugnen i 5-7 minuter, tills fyllningen blivit fast och ytan fått en lite mörkare färg.Tag ut och låt svalna medan du gör marängen.Maräng: Vispa äggvitorna på hög hastighet med elvisp eller i din köksassistent, till ett fast fluff. Tillsätt sedan strösockret lite i taget under konstant vispning. Vispa tills du fått en blank och styv marängsmet utan sockerkristaller - känn mellan fingrarna.Spritsa marängen på dina små pajer och bränn sedan av med en gasbrännare. - Om du inte har någon sådan så kan du köra in dom högt uppe i ugnen på 170 grader tills de fått en fin färg. Hoppas att dina Key lime pie i krustader ska bli goda! På min instagram kan ni se en video på när jag bakar dessa, missa inte den! :)