Jag bakade dessa i morse och nu är de slut. Det finns inte en enda smula kvar. Men jag tror att jag måste ta och baka en ny sats ikväll. Vi har bjudit över pappa och faster på lunch imorgon och då kan det sitta fint med Kladdkakscookies, jordgubbar & glass till efterrätt. Tur att de är så enkla att baka. :-)) De blir liksom såhär kladdiga och goda, precis som en kladdkaka. Och vet ni? Om ni låter de ligga framme någon timme så blir de supersega och SÅ goda! Kladdkakscookies, 25st: 3 äggvitor 2.25 dl florsocker 0.75 dl vetemjöl 0.75 dl kakao 2 tsk vaniljsocker 1 nypa salt 1.5 dl rumstempererad nutella (kan ersättas med 80 g smält mörk choklad) Gör så här: Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en plåt med bakplåtspapper. Vispa upp äggvitor med florsocker med elvisp på hög hastighet. Vispa i ett par minuter till ett fast fluff. Tillsätt resterande ingredienser och vispa ihop snabbt. Klicka ut 25 jämnstora klickar på 2 plåtar, tänk på att de flyter ut en aning under tiden de gräddas. Grädda mitt i ugnen i ca. 5-7 minuter. Tag ut och låt svalna helt på plåten. Lycka till med dina Kladdkakscookies. ♥ Fler småkaksrecept: Snickerssnittar Himmelska After eight- snittar Pollysnittar Lion bar- snittar Mjölkchokladsnittar Saltlakritssnitt Ljuvliga Marssnittar Sega Kola/Chokladsnittar Kanelbullesnittar