Tänk att denna ljuvliga paj endast innehåller 4 ingredienser. Visst är det svårt att tro? Till utseendet ser den rätt svår ut att göra då den är så himla fin och liksom ser lite "slarvigt proffsig" ut. Men faktum är att den är busenkel att svänga ihop. Den ska stelna i kylskåp i 2 timmar, och det är där som tiden ligger. Själva arbetstiden är knappt 15 minuter. Så det är enkelt, går fort och blir himmelskt gott. Tänk en len chokladtryffel med oreokakor. Mums! Jag gillar även den rustika looken väldigt mycket. Det är ingenting som är perfekt på denna kaka. Varje pajskalet eller toppingen med oreokakor. Och det är sådant jag tycker är så himla fint. Denna ljuvliga paj bakas enkelt utan ugn, på endast 4 ingredienser. No bake Oreo paj, 8 bitar: Ingredienser pajskal: 1 pkt oreokakor 30 g smält smör Ingredienser fyllning: 200 g mörk choklad 2 dl vispgrädde 10 oreokakor Gör så här: Börja med att mixa oreokakorna i din mixer. Det funkar även att lägga dem i en platspåse och kavla med en kavel tills de mosats helt och blivit smulor. Smält smöret och blanda det med kaksmulorna. Tryck ut smulet i en form med löstagbar kant, 18 cm. Ställ in i frysen medan du gör fyllningen. Fyllningen: Finhacka chokladen. Värm upp grädden i en kastrull på låg värme, tillsätt sedan chokladen och rör om tills all choklad smält. Häll chokladtryffeln i pajskalet. Grovhacka oreokakorna och toppa pajen med dem. Ställ i kylskåp i 2 timmar, eller tills pajen stelnat helt. Hoppas att det ska smaka! Lycka till. ♥ Fler recept på No bake- pajer: Dumlepaj Centerpaj Chokladfudge och Kinapuffar Pepparkakspaj Choklad- och hallonpaj Chokladfudge med färska hallon