Nu har jag gjort det igen - bakat en ljuvligt god chokladfudgepaj med kola. Den här gången med Kinapuffar både i- och på pajen. Denna blev den nya favoriten även om min centerpaj också är himmelsk. Chokladfudgepaj med kola, 10 bitar: Ingredienser: 1.5 paket oreokakor 50 g smör, smält 2 påsar werthers original, mjuka karameller 0.5 dl vispgrädde 0.5 burk kondenserad, sötad mjölk 200 g mörk choklad 3 dl kinasnacks Gör så här: Börja med att köra oreokakorna i mixern till ett fint ”pulver”, blanda sedan ner det smälta smöret. Tryck ut smulorna i en pajform, 22 cm, ställ i kylskåp. Smält ihop kolakaramellerna och vispgrädden på låg värme i en kastrull, eller i micron. Rör om tills alla kolor smält ordentligt. Strö ut 2 dl kinapuffar i botten av pajen och häll sedan över kolan, bred ut kolan i hela pajen och ställ sedan i kylskåp medan du gör fudgen. Smält chokladen och rör ner den kondenserade mjölken, bred ut fudgen på kolan och strö sedan över resterande kinapuffar. Låt stelna helt i kylskåp. Missa inte min film på när jag bakar denna Chokladfudgepaj. Den kommer upp i eftermiddag och ni hittar den på min facebooksida, här. Lycka till med bakningen! ♥