[caption id="attachment_2146479483" align="aligncenter" width="3464"] Det här receptet har jag tagit fram åt Lindt Choklad i ett samarbete med Smakbox på Instagram. Det var många månader sedan och jag fick tillåtelse (efter att jag snällt frågat) att dela receptet med er här på bloggen också vilket jag tycker är jätteroligt speciellt eftersom att jag blev SÅ himla nöjd med bilderna i detta jobb. Det här inlägget har alltså ingenting med samarbetet att göra.[/caption] Som ni tidigare redan har fått se både en och fem gånger är att jag fullkomligt älskar Chokladfudgepaj. Och första gången jag bakade en sådan var faktiskt för flera månader sedan, då i ett jobb som jag gjorde. Efter det är det en paj som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Och ni som har provat - ja ni förstår. Jag tänkte dela med mig av mitt allra första recept på denna ljuvliga paj idag. Hoppas att ni ska gilla den lika mycket som jag. :) Chokladfudgepaj, 12 bitar: Ingredienser pajskal: 150 g valfria småkakor (jag använde chocolate chip 110 g smör Ingredienser chokladfudge: 1 burk kondenserad mjölk 300 g mörk choklad med hallon (Jag använde Lindt excellence raspberry intense) 2 msk smör Gör så här: Börja med att göra pajskalet genom att krossa kakorna i en matberedare. Blanda sedan kaksmulorna med smält smör och rör ihop till en kladdig massa. Tryck sedan ut kakblandningen i en pajform, 24 cm och ställ sedan i frys eller kyl för att stelna i ca. 30 minuter. Chokladfudge: Smält chokladen över ett vattenbad i en stor skål. Rör sedan ner den kondenserade mjölken samt smöret och arbeta ihop en len fudge. Bred ut fudgen i pajskalet och ställ i kylskåpet i ca. 20 minuter så att den stelnar. Toppa med färska bär, choklad, maränger eller vad som önskas. Visst blev bilderna fina? Jag älskar dem! Är stolt över detta recept och dessa bilder. Hoppas att ni ska gilla pajen. Kram ♥