Mycket glasyr är A och O när det kommer till Kärleksmums. Utan glasyr blir det bara en tråkig Chokladkaka. Så, mycket glasyr mina vänner. Alltid! Veganska kärleksmums: Antal: ca. 2o Tid: ca. 35 minuter Förvaring: kyl eller frys Ingredienser: 150 g mjölkfritt smör 2 dl mjölk - havre, cashew, mandel, soja 2.5 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 2 msk kakao 2 tsk bakpulver 4.5 dl vetemjöl Glasyr: 150 g mjölkfritt smör 0.75 dl espresso 2 msk kakao 5 dl florsocker + 1-2 dl riven kokos till garnering Kakan: Börja med att sätta ugnen på 200°C och klä en bakform med bakplåtspapper, 20x30 cm. Smält smöret och rör ner mjölken. Blanda de torra ingredienserna i en bunke och rör sedan ner smörblandningen och rör ihop en klumpfri smet. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen i ca. 20 minuter. Glasyr: Smält smöret i en kastrull och tillsätt resterande ingredienser. Rör till en slät smet och bred den sedan över kakan. Strö över kokos och låt sedan kakan stelna helt i kylskåp innan du skär den i bitar. Ni bara måste prova dessa! :-)) Lyckat till med era veganska kärleksmums. Kram på er. ♥ Fler recept på veganska godsaker: Raw snickers Avokadotryffel Chokladmousse Kladdkakemuffins Mangoglass Kokosglass Knäck Chokladtryffel på 2 ingredienser Jordgubbsglass