Hörni! Ska vi snacka lite om denna Kanelbullekaka? Den är bakad utan animaliska produkter och smakar precis som en nygräddad kanelbulle. Den smälter i munnen och är bara helt fantastiskt god! Ni måste prova. Kanelbullekaka: Antal bitar: 10 Tid: 30 minuter Förvaring: Kyl eller frys Ingredienser: 85 g mjölkfritt margarin/kokosolja/kokosfett 1.5 dl mandelmjölk 1.5 dl strösocker 1.5 dl vetemjöl 0.5 dl potatismjöl 1 tsk vaniljsocker 2 tsk kanel, malen 0.5 tsk kardemumma 1 tsk bakpulver + kanel & pärlsocker till garnering Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en form (20cm) med bakplåtspapper. Smält margarinet och rör ner mjölken, ställ åt sidan. Rör ihop de torra ingredienserna i en bunke och tillsätt sedan vätskan. Vispa ihop en klumpfri smet. Häll smeten i formen och toppa med kanel. Grädda mitt i ugnen i ca. 20 minuter, tag ut och strö över lite pärlsocker. Låt svalna innan servering! Lycka till med kakbaket! Och ha en fantastisk lördag! Stor kram på er. ♥