[caption id="attachment_2146480978" align="aligncenter" width="1863"] Saftiga Kärleksmums med extra glasyr. För vad mer kan man egentligen begära.[/caption] Att jag har knåpat ihop det allra bästa receptet på Kärleksmums råder det inga tvivel om. Det var ett par år sedan och jag har sedan dagen som receptet kom ut på bloggen fått höra många goda ord om receptet. Det är mångas favoritrecept på denna ljuvliga mjuka kaka. Och vet ni? Nu har jag kommit på en sak som gör denna kakan ännu godare, hur det ens är möjligt. Den är så god nu att jag aldrig mer vill äta en annan mjuk kaka. [caption id="attachment_2146480975" align="aligncenter" width="2560"] Kärleksmums, Snoddas, Kramforskaka, Mumsingar. Ja, kärt barn har många namn. Vad kallar du dessa godbitar?[/caption] Ser ni det goda i kakan? Det är extra glasyr. HUR gott tror ni att det är att få glasyr mitt i kakan? Det jag gör är att jag helt enkelt sticker små hål i kakan med skaftet av en träslev. Och sedan när jag häller över glasyren så sipprar den ner i hålen och när kakan svalnat helt så har glasyren satt sig så att den inte rinner ut när man skär i kakan. Det blir så himla gott. Kärleksmums, 20 bitar: Ingredienser Kaka:200 g smör2 dl mjölk4 ägg4 dl strösocker4 dl vetemjöl1.25 dl kakao2.5 tsk bakpulver2 tsk vaniljsocker Ingredienser Glasyr:150 g smör7.5 dl florsocker4.5 msk kakao3 tsk vaniljsocker0.75 dl kokt kaffe Garnering:2 dl kokos Gör så här:Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en form (25x35 cm) med höga kanter med bakplåtspapper.Smält smöret, rör ner mjölken och låt det svalna.Vispa ägg och socker på hög hastighet i din assistent eller med elvisp, tills det blivit ljust och fluffigt, i 5 minuter.Blanda de torra ingredienserna i en bunke för sig och sikta sedan ner det i smeten. Vänd runt försiktigt så att du får en klumpfri smet.Tillsätt smörblandningen och rör ihop en jämn smet.Häll upp smeten i formen och grädda den ca 20 minuter i mitten av ugnen.Kolla så att kakan är klar: Stickan ska vara torr.Tag ut kakan ur ugnen och gör ca. 20 hål i kakan med t.ex skaftet av en slev. Medan kakan står och svalnar kan du göra glasyren.Börja med att smälta smöret och tillsätt sedan resterande ingredienser.Rör ihop till en klumpfri smet och häll den sedan över den avsvalnade kakan.Strö till sist över rikligt med kokos. Låt sedan kakan stå och svalna ordentligt så att glasyren stelnar i ca. 2 timmar. Skär sedan upp i rutor och förvara i tätslutande burk med lock. Hoppas att era kärleksmums ska smaka! Lycka till med baket.