<p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/07/img_6943.jpg"> </a>Hej på er! Har ni också regn och rusk hos er?<br /> Här har det regnat nästan hela dagen, men nu när jag satte mig vid datorn så såg jag att solen skiner genom molnen.<br /> Det passar bra för snart ska jag bege mig ut i skogen för lite blåbärsplockning.<br /> Jag är förmodligen sist här i Dalarna med att plocka blåbär. Tur att det är ett riktigt blåbärsår i år då, så att det räcker till oss som är lite sena också.<br /> Men hörni, nu ska det inte handla om blåbär. Inte om bär över huvud taget faktiskt.<br /> Det ska handla om en kaka. En mjuk, kladdig, seg och ljuvligt god kaka fylld med choklad och Nutella..</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/07/img_6953.jpg"> </a>Denna kaka är den godaste kaka jag någonsin ätit. Någonsin!<br /> Den slår alla andra mjuka kakor med hästlängder.<br /> Jag har bakat denna ett flertal gånger, men aldrig med nutella. Varför har jag inte gjort det tidigare?<br /> Den är så god att jag inte vill dela med mig, jag hoppas nästan att sambon stannar i garaget länge med sin bror så att jag hinner mumsa i mig hela kakan själv..<br /> Japp, så god är den!</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/07/img_6946.jpg"> </a>Jag är så glad över detta recept. Mitt bästa recept! Ni måste prova!!</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><em>Chocolate chip Nutella cake, 10 bitar:</em><br /> 200 g Smör, rumsvarmt<br /> 1.5 dl Brunt farin strö<br /> 1 dl Strösocker<br /> 3 tsk Vaniljsocker<br /> 2 Ägg<br /> 4.5 dl Vetemjöl<br /> 1 tsk Bakpulver<br /> 0.5 tsk Salt<br /> 2 dl Chokladknappar alt. hackad choklad, mörk<br /> 2.5 dl Nutella</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><strong>Gör så här:<br /> </strong>Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en springform 20 cm, med bakplåtspapper.<br /> Vispa smör och farin- samt strösocker fluffigt.<br /> Tillsätt äggen och vispa ihop.<br /> Rör ihop vaniljsocker med mjöl och bakpulver, arbeta ner det i smörblandningen.<br /> Tillsätt chokladen, spara några bitar, arbeta ihop smeten.<br /> Smält nutellan på låg värme över vattenbad eller i mikron.<br /> Bred ut häften av kaksmeten i formen så att hal botten täcks.<br /> Häll över nutelllan och bred ut den över kaksmeten.<br /> Klicka ut den sista smeten och bred ut den försiktigt över nutellan.<br /> Strö över den sista chokladen.<br /> Grädda kakan mitt i ugnen i 25-30 minuter.<br /> Kanterna ska vara fasta och mitten lite lös.<br /> Låt kakan svalna innan du tar bort kanten av formen.<br /> Servera lite ljummen, gärna med en skopa vaniljglass.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/07/img_6959.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"> <div class="article-content"> <div class="article-content"> <div class="article-content"> <div class="article-content"> <p style="text-align: center">LYCKA TILL! ♡</p> </div> <div class="meta"></div> </div> </div> </div> <div class="meta"></div>