Är det någonting som jag aldrig (peppar, peppar) misslyckas med så är det Kärleksmums.De blir alltid höga, saftiga och otroligt goda. Kan kanske ha att göra med mitt recept som är toppenbra? Det skulle jag tro! Och jag får ofta frågan om jag inte kan dela med mig av ett bra recept på dessa godingar.Så igår när jag inte hade någon fantasi alls till att baka så svängde jag ihop lite Kärleksmums.Detta är min familjs abosluta favorit, även min. Mums! Kärleksmums:200 g Smör4 dl Strösocker4 dl Vetemjöl4 Ägg1 1/4 dl Kakao2.5 tsk Bakpulver 2 tsk Vaniljsocker2 dl Mjölk Glasyr:150 g Smör7 1/2 dl Florsocker4 1/2 msk Kakao3 tsk Vaniljsocker0.75 dl Kaffe, starkt-+ Kokos Gör så här:Börja med att sätta ugnen på 200°C.Klä en ugnsform med höga kanter (35x20 cm), med bakplåtspapper.Smält smöret och låt det svalna.Vispa ägg och socker på hög hastighet i din assistent eller med elvisp, tills det blivit ljust och fluffigt, ca 3 minuter.Blanda de torra ingredienserna i en bunke för sig och sikta sedan ner det i smeten.Vänd försiktigt om så att du får en jämn smet.Häll mjölken i smöret och tillsätt det sedan i äggblandningen.Vänd om försiktigt så att du inte slår ur luften i smeten.Häll upp smeten i formen och grädda den ca 25-30 minuter i mitten av ugnen.-När kakan står och svalnar kan du göra glasyren.Börja med att smälta smöret och tillsätt sedan resten av ingredienserna.Rör ihop till en klumpfri smet och häll den sedan över den avsvalnade kakan.Strö till sist över rikligt med kokos.-Ställ formen i kylskåpet tills glasyren stelnat helt. Denna kaka går utmärkt att frysa in. LYCKA TILL! ♡