Korvstroganoff med ris, ja självklart vegetarisk. En riktig barndomsfavorit som jag ätit så många gånger att jag inte kan räkna så långt. Min korvstroganoff tillagas på en ovo-vegetarisk middagskorv från Pärsons. En korv som smakar som falukorv, otroligt god tycker jag. Och perfekt att använda i just stroganoff. Allra helst så serverar jag min stroganoff med ris som jag kokat i grönsaksbuljong. Det sätter extra smak åt maten och det blir alldeles galet gott. Tips till er som inte tidigare provat det. Korvstroganoff, 4 port: Ingredienser: 1 msk smör att steka i 1 st. Pärsons middagskorv (ovo-vegetarisk) 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk tomatpuré 1-2 msk soja 5 dl lätt creme fraîche 1 grönsaksbuljongtärning 0.5 tsk honung 1 tsk rökt paprikapulver salt & svartpeppar efter smak Gör så här: 1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet. Hetta upp smöret i en stekpanna. 2. Strimla korven och fräs den i smöret tills den får färg. Hacka lök och vitlök, tillsätt det i pannan och stek tills löken blivit mjuk. 3. Tillsätt tomatpuré och soja, rör om och tillsätt sedan creme fraîche. Rör ihop. 4. Rör ner resterande ingredienser, låt puttra i ett par minuter och smaka av med salt och peppar. Hoppas att det ska smaka! ♥ Klicka gärna på hjärtat i slutet av detta inlägg om ni önskar att se mer matrecept här inne på bloggen. ♥