[caption id="attachment_2146477906" align="aligncenter" width="640"] Att äta taco i bullform är bland det godaste som finns. Det är någontning som uppskattas av såväl stora som små. Och förutom att äta dem till middag så passar de utmärkt att plocka ned i picknickkorgen och ta med ut i parken som mellis. De är lika goda varma som kalla.[/caption] [caption id="attachment_2146477898" align="aligncenter" width="640"] Jag fyllde helt enkelt min pizzadeg med sådant som vi brukar fylla våra tortillas med.[/caption] Saftiga Tacobullar: Pizzadeg - recept 1.5 dl tacosås 200 g färs (jag använder hälsans kök vego) 1 dl vatten 1 påse tacokrydda 1 röd lök 1 paprika 1 dl majs 10 cocktailtomater 200 g riven ost 1 näve tortillachips Gör så här: Börja med att sätta ugnen på 200°C. Stek färsen och tillsätt sedan vatten och tacokrydda. Kavla ut pizzadegen till en rektangel i storlek med din plåt. Bred på tacosåsen. Skär grönsakerna och toppa sedan degen med färs och grönsaker. Strö över hälften av den rivna osten. Rulla ihop degen till en rulle - från långsidan. Skär i jämnbreda bitar och lägg sedan på plåt. Toppa med ost och krossade tortillachips Grädda mitt i ugnen i ca. 15 minuter. Tag ut och servera gärna med en sallad och lite salsasås. Lycka till med dina Tacobullar. Och ha en toppenfin fredag! ♥ Fler tacorecept: Tacogratäng Tacoburgare Tacopizza