<p style="text-align: center">Hej på er!<br /> Nu är vi hemma efter en heldag på Årsundas Crossbana och Cross-SM, deltävling 2.<br /> Allt har gått bra och vi har haft en väldigt rolig dag.<br /> Stressad som bara den for vi hem så att jag skulle hinna jobba lite innan vi åker vidare ikväll.<br /> Imorgon är dag två av två på Crossbanan för denna gång, ska bli spännande med finalerna.<br /> Men vet ni vad? Idag börjar jag med MAT här på bloggen.<br /> Eftersom att ni är så pass många som under en sådan lång tid önskat att jag ska börja blogga om mat så tänkte jag att nu äntligen är det dags.<br /> Vi var ute hos svärmor och bjöd på mat igår, vi grillade en jättegod kyckling och då passade jag på att ta lite bilder.<br /> Ni får ha överseende med bilderna. Jag är helt ny på det här med att fotografera en tallrik med mat..<br /> Men det kan bara bli bättre! :-)</p> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/IMG_4971.jpg"> </a>Vad vi åt igår var Mozarellafylld kycklingfilé som vi grillade, till det serverade vi mosad vitlökspotatis och en god sallad.<br /> Mycket uppskattat och gott!</p> <p style="text-align: center"> <a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/IMG_4950.jpg"><br /> </a>Mozarellafylld Kycklingfilé, 4 port:<br /> 4 Kycklingfiléer, färska/tinade<br /> 8 skivor Mozarella<br /> 6 st Soltorkade Tomater<br /> 2 st Salladslök - stjälken<br /> En handfull Basilika, färsk<br /> Salt + Peppar<br /> 2 dl Cheddarost, riven</p> <p style="text-align: center"><strong>Gör så här:<br /> </strong>Börja med att skiva mozarella och hacka soltorkade tomater, stjälken av två salladslökar samt basilikan.<br /> Öppna kycklingfiléerna, lägg två skivor mozarella i varje, toppa med tomater, lök och basilika.<br /> Stäng filéerna, salta och peppra.<br /> Lägg på grillen och grilla tills de är klara.<br /> Strö över cheddarost och låt ligga kvar någon minut på grillen, tills osten smälter.</p> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/Skärmavbild-2015-05-16-kl.-17.00.46.png"> </a><br /> <em>Mosad Vitlökspotatis:</em><br /> 10 Potatisar, jämnstora<br /> 2 st. Salladslök - stjälken<br /> 3 st. Vitlöksklyftor<br /> Olivolja<br /> Flingsalt<br /> Svartpeppar</p> <p style="text-align: center"><strong>Gör så här:<br /> </strong>Börja med att sätta ugnen på 200°C och klä en plåt med bakplåtspapper.<br /> Koka potatisen i 15-20 minuter, tills du känner att de är mjuka.<br /> Häll av vattnet och lägg alla potatisar på plåten.<br /> Mosa potatisarna med botten av ett glas.<br /> Ringla olivolja över alla potatisar, och strö sedan över den hackade löken, vitlöken samt salt och peppar.<br /> Grädda i ugnen till de är gyllenbruna, ca 15-20 minuter.</p> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/IMG_4973.jpg"> </a>Servera med en god sallad.</p> <p style="text-align: center">Vad tycker ni om mitt första Matinlägg här?<br /> Skriv gärna och berätta! Ris & Ros.<br /> Kram! ♥</p>