Denna soppa är verkligen helt magisk. Så enkel, len och god. Om ni gillar thaimat och soppa så måste ni verkligen prova denna. Det bästa är att alla ingreidenser varvas i en glasburk, sedan ställer du burken i kylskåpet och tar fram den när du är hungrig. Då tar det 2 minuter att koka upp lite vatten som du tillsätter i burken, skruva sedan på locket och skaka försiktigt, låt stå i 2 minuter och sedan är det bara att hugga in. Fantastiskt, eller hur? Thaisoppa i burk: Antal port: 2 Förberedelse: 10 min Tillagning: 4 min Total tid: 14 min Ingredienser: nudlar för 2 personer - jag använde glasnudlar 1 dl hackad kål - valfri sort 1 dl rivna morötter 1 salladslök, finhackad 2 tsk soja 1 msk currypasta (gul) 3 msk kokosgrädde (det tjocka av kokosmjölken) kokande vatten Börja med att lägga nudlarna i varmt vatten en snabbis så att de blir mjuka och formbara. Dela upp ingredienserna i två glasburkar - lägg dem i den ordning som ingredienserna står här ovan. Tillsätt inget vatten. Skruva på locket och ställ i kylskåpet tills det är dags för lunch. Koka upp vatten och häll i burkarna, skruva sedan på locken och skaka försiktigt. Låt stå i 2 minuter innan servering. Smaklig spis! ♥