Ett supersmarrigt tips är att riva över lite parmesan när du tagit ut dina pommes frites ur ugnen. Mina är ugnsrostae med smak av vitlök, peppar och salt. Otroligt krispiga och goda. Krispiga Pommes frites, för 4 pers: 600 g stora potatisar 3 msk olivolja 1-2 vitlöksklyftor - efter smak salt & peppar - efter smak ev. lite parmesan Gör så här: Börja med att sätta ugnen på 200°C och klä en plåt med bakplåtspapper. Skär potatisen i jämnstora stavar och lägg i en skål med kallt vatten. Skölj potatisen ordentligt för att få bort all stärkelse. Lägg potatisstavarna på plåten och ringa över olja. Riv sedan över vitlök och krydda efter smak. Rör om bland potatisen så att all potatis blir oljad och kryddad. Rosta mitt i ugnen i ca. 40 minuter, vänd runt dina pommes frites 2-3 gånger under rostningen. Tag ut och riv över lite parmesan. Hur tillagar du helst dina pommes frites? :-) Ha en fin kväll! Stor kram. ♥