<div> <div> </div> <div></div> <div><em>Kolabrownies med Nutellagömma:</em><br /> 150 g Smör<br /> 3.5 dl Farinsocker<br /> 1 1/4 dl Philadelphiaost<br /> 2 tsk Vaniljsocker<br /> 2 Ägg<br /> 4.5 dl Vetemjöl<br /> 1 tsk Bakpulver<br /> 1/2 tsk Salt<br /> 4 msk Nutella</div> </div> <div>+ 2 dl Nutella</div> <div></div> <div></div> <div></div> <div></div> <div></div> <div><b>-</b><br /> Börja med att klicka ut <strong>2 dl</strong> Nutella på ett bakplåtspapper till 12 ”klickar”. Lägg sedan in pappret med nutella i frysen och låt frysa medan du rör ihop smeten.<br /> Sätt ugnen på 175°C och klä en ugnssäker form med höga kanter (ca 35×20 cm) med bakplåtspapper.<br /> Smält smöret på medelhög värme tills det blir gyllenbrunt, häll det sedan direkt i en stor bunke.<br /> Tillsätt philadelphiaost och farinsocker och vispa i 2 minuter med elvisp tills smeten blivit fluffig.<br /> Tillsätt sedan ägg och vaniljsocker, vispa till en slät smet och rör sedan ner numellan (<strong>4 msk</strong>).<br /> Blanda vetemjöl och bakpulver i en bunke och sikta sedan ner det i smeten.<br /> Vänd om med en slickepott och häll sedan smeten i formen.<br /> Tag ut nutellan ur frysen och trycker ner bitarna i formen med jämna mellanrum.<br /> Släta över nutellabitarna med hjälp av en slickepott.<br /> Grädda i mitten av ugnen i ca 25 minuter, prova med en sticka (som ska vara någorlunda torr) där det inte är nutella.<br /> Låt svalna helt innan du lyfter ur kakan ur formen och skär i bitar.</div> <div></div> <div></div>