<p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/02/IMG_2306.jpg"> </a>Det är inte mycket som sprider sådan ljuvlig doft i köket som ett par nygräddade Kladdkakemuffins!<br /> Dessa är sådär barnsligt goda. De är bakade med mjölkchoklad istället för mörk choklad, vilket ger dem en barnslig smak.<br /> SÅ himla goda. Dessa platsar perfekt på barnkalas. Även på kalas för vuxna barn.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/02/IMG_2289.jpg"> </a>Dessa muffins är väldigt enkla att baka, det går fort och blir inte alls mycket disk som man behöver ta reda på efteråt.<br /> Jag sitter faktiskt och mumsar på en sådan här muffins just nu. Det är svårt att hålla sig ifrån dem.<br /> Tur att sambon fick med sig resten till jobbet, annars hade inte jag mått särskilt bra ikväll.. Ha ha.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/02/IMG_2296.jpg"> </a>♥</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><strong>Portioner: </strong>12 st<strong><br /> Tid inkl. gräddning: </strong>25 min<br /> <strong>Svårighetsgrad: </strong>Mycket enkelt<br /> <strong>Går att frysa: </strong>Ja</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><em>Kladdkakemuffins med Mjölkchoklad:<br /> </em>175 g Smör<br /> 1.5 dl Strösocker<br /> 100 g Mjölkchoklad<br /> 2 Ägg<br /> 1 tsk Vaniljsocker<br /> 1 nypa Salt<br /> 1.5 dl Vetemjöl</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><em>Garnering:<br /> </em>Vispgrädde<br /> Polly<br /> Choklad flakes</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><strong>Gör så här:<br /> </strong>Börja med att sätta ugnen på 200°C.<br /> Placera ut 12 muffinsformar i en muffinsplåt.<br /> Smält smöret och chokladen i en värmetålig skål i micron, 30 sek i taget tills allt smält.<br /> Rör ihop ägg och strösocker till en jämn smet.<br /> Tillsätt de torra ingredienserna och rör till en klumpfri smet.<br /> Tillsätt sedan smörblandningen och rör ihop.<br /> Fördela jämnt i formarna.<br /> Grädda i mitten av ugnen i ca. 10 minuter, stickan ska vara kladdig.<br /> Låt svalna helt på ett galler.<br /> Klicka ut vispad grädde på alla muffins precis innan servering.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/02/IMG_2302.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center">LYCKA TILL! ♥</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center">