Ser ni så ljuvlig den ser ut? Jag har faktiskt bakat denna i en film, och den filmen hittar ni här. :-) Denna kladdkaka blev verkligen perfekt kladdig. Inte finnig och inte torr, seg/kladdig. Precis som jag vill ha en kladdkaka. Kladdkaka med mjölkchoklad & daim, 10 bitar: 100 g smör 2 dl strösocker 2 ägg 1.5 dl vetemjöl 1 tsk vaniljsocker 0.5 dl kakao 1 nypa salt 100 g mjölkchoklad 100 g daim Gör så här: Börja med att sätta ugnen på 175°C och smöra en form, 20 cm. Smält smöret och ställ åt sidan. Rör sedan ihop strösocker och ägg i en bunke, tillsätt det smälta smöret och sedan resterande ingredienser (ej choklad & daim), rör ihop till en klumpfri smet och häll den sedan i formen. Grädda kakan mitt i ugnen i ca. 20 minuter. Hacka mjölkchoklad och daim grovt. Tag ut kakan och toppa genast med choklad och daim. Låt chokladen smälta och ställ sedan kakan svalt så att den svalnar helt innan servering. Hoppas det ska smaka ♥ Fler recept på Kladdkakor: Kladdkaka med Extra allt Chokladdoppade Kladdkakebollar med Kakdegsgömma Klassisk, seg Kddkaka i Långpanna Kladdkakebollar med Saltlakrits Kladdkaketårta After eight- Kladdkaka Kladdkaka med Dulce de leche och Kinapuffar Mjölkchokladkladdkaka Kladdkakemuffins med Nutellagömma Kladdkakebakelser med Jordgubbar, Nutella och Grädde