Supergod kladdkaka med Marianne. Perfekt kladdig och så himla god! Jag krossade bara en påse med mariannegodisar och rörde ner i smeten. Blev galet gott. Inte sådär sött och sliskigt. Klicka här för fler goda recept på kladdkakor! Kladdkaka med Marianne, 8 bitar: Ingredienser: 200 g smör 100 g mörk choklad 4 ägg 3 dl strösocker 3 dl vetemjöl 0.5 dl kakao 1 tsk vaniljsocker 0.5 tsk bakpulver 1 påse marianne Gör så här: Börja med att sätta ugnen på 175°C och smöra en springform, 20 cm. Smält smör och choklad i en kastrull på låg värme. Vispa under tiden upp ägg och strösocker lätt. Vänd ner alla torra ingredienser (ej marianne) i äggblandningen och rör sedan ner smöret. Arbeta ihop en slät smet med en spatel. Krossa mariannekaramellerna och rör ner i smeten. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen i ca. 25-30 minuter. Tag ut och låt svalna 1 h i frysen eller 2-3 h i kylskåp. Serveras gärna med en klick lättvispad grädde. Lycka till med din Mariannekladdkaka. Och missa inte min instagramsida för mer inspo!