Fotograf: Helén PeKladdkaka med kola och salt ur min första bakbok Kladdkakor deluxe. " Sött och salt går hand i hand, och i denna kladdkaka gör sig den söta kolakrämen perfekt tillsammans med havssaltet.I kombination med chokladen blir smaken otrolig".Kladdkaka med kola & salt, 8-10 bitar:Ingredienser:200 g smör100 g mörk choklad1.5 dl strösocker0.5 dl kakao3 ägg2.5 dl vetemjöl1.5 dl dulce de leche1 msk havssaltGör så här:Sätt ugnen på 175°. Smörj en form med löstagbar kant, 20 cm i diameter.Smält smör och choklad i en kastrull på låg värme. Ta av från värmen och rör ner socker och kakao.Rör ner äggen ett i taget.Tillsätt mjöl och rör ihop till en klumpfri smet. Häll smeten i formen och klicka sedan ut dulce de leche i smeten.Rör om slarvigt med en spatel och strö över havssalt.Grädda kakan mitt i ugnen i 20–25 minuter. Ta ut och låt svalna i kylskåp före servering. Här kan du nu köpa mina båda bakböcker signerade!