Kladdkaka, Chokladfudge & färska jordgubbar. Allt i en kaka. Vad kan då gå fel? Ingenting! Denna kaka är verkligen SÅ god. Och busenkel att baka vilket oftast ses som en fördel. :) Den känns lite extra lyxig i utseende också. Inte bara en vanlig kladdkaka, inte sant? För en Vegansk variant av denna kaka så rekommenderar jag er att kika in hos fantastiska Sabina. Här hittar ni hennes recept. ♥ Kladdkaka med chokladfudge & jordgubbar: 100 g smör 2 ägg 2 dl strösocker 2 dl vetemjöl 0.5 dl kakao 1 tsk vaniljsocker 0.5 tsk salt Gör så här: Börja med att sätta ugnen på 175°C och smöra en springform, 20 cm. Smält smöret och ställ åt sidan. Vispa ihop ägg och strösocker. Tillsätt sedan de torra ingredienserna samt smöret. Rör ihop en klumpfri smet. Häll smeten i formen och grädda kakan mitt i ugnen i ca. 20 minuter, tag ut och låt svalna helt. Chokladfudge: 1 burk kondenserad, sötad mjölk 250 g mörk choklad + 10 jordgubbar att toppa med Gör så här: Smält chokladen och blanda den med den kondenserade mjölken. Bred fudgen på kladdkakan och tryck sedan ner jordgubbar. Låt stelna i kyl i ca. 20 minuter. Missa inte filmen på när jag bakar denna kaka, här hittar ni den. Hoppas det ska smaka! Kram på er. ♥