Denna Äppelkladdkaka gjorde jag i morse, och nu är den slut. På riktigt alltså, så himla god var den. Omöjligt att sluta äta av den.. Jag menar, choklad, äpple och kola. Mums! :-) Kladdkaka med äpple & kola, 8-10 bitar: Ingredienser: 100 g smör 50 g mörk choklad 2 ägg 2 dl strösocker 2 dl vetemjöl 0.5 dl kakao 0.5 tsk vaniljsocker 0.5 tsk salt 2-3 äpplen 1 dl karamelliserad mjölk Gör så här: Börja med att sätta ugnen på 175°C och smörj en springform, 22 cm, med smör. Smält smöret och rör ner chokladen, ställ åt sidan. Rör ihop ägg och strösocker, tillsätt sedan smörblandningen och resterande ingredienser (utom äpple och kola). Rör till en klumpfri smet. Häll smeten i formen. Skala och kärna ur äpplena, skär sedan i skivor och tryck ner i formen. Klicka på lite kola och grädda sedan kakan mitt i ugnen i ca. 20-25 minuter. Tag ut och låt svalna innan du lossar formen. Kolla så kladdigt och härligt. ♥ Fler recept på kladdkakor: Kladdkaka med Extra allt Chokladdoppade Kladdkakebollar med Kakdegsgömma Klassisk, seg Kddkaka i Långpanna Kladdkakebollar med Saltlakrits Kladdkaketårta After eight- Kladdkaka Kladdkaka med Dulce de leche och Kinapuffar Mjölkchokladkladdkaka Kladdkakemuffins med Nutellagömma Kladdkakebakelser med Jordgubbar, Nutella och Grädde