Alltså, mina vänner. Idag har jag minsann knåpat ihop DET receptet. Receptet med stort R. Fudge Brownies som är så goda att klockorna stannar! Ja, nu tänker ni kanske att jag överdriver, men då får ni allt prova att baka dessa själva och sedan återkomma. Jag tror ni kommer att älska dessa. Ser ni? Varje tugga av denna brownie är sådär härligt chokladig med en ljuvlig fudgekonsistens. Inget kladd och inget rinn, men lite seg och liksom krämig. Ja. MUMS! Har provbakat denna fyra gånger nu innan jag vill publicera receptet. Och nu är det perfekt! Min godaste brownie hittills. Fudge brownies, 9 stora bitar: Ingredienser: 300 g mörk choklad 1 dl nutella (kan bytas mot 100 g smält mjölkchoklad) 170 g smör 4 ägg 3 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 1.75 dl vetemjöl 0.75 dl kakao 0.5 tsk flingsalt Gör så här: 1. Börja med att sätta ugnen på 175°c och klä en form 25x25 cm med bakplåtspapper. 2. Smält ihop mörk choklad och smör, låt svalna en aning och rör sedan ner nutellan. 3. Vispa upp ägg och strösocker ljust och fluffigt med elvisp. Rör sedan ned chokladblandningen. 4. Tillsätt de torra ingredienserna och rör ihop en klumpfri smet. 5. Häll smeten i formen och grädda kakan mitt i ugnen i ca. 20-25 minuter. Kakan ska vara fast när den är klar. 6. Låt svalna och skär sedan i rutor - jag delade kakan i 9 stooora bitar. Men om du skär i "normalstora" bitar så får du ut 12-15. Hoppas att ni ska gilla mina brownies! Kram ♥