Hej på er fina ni! ♥Jag lovade att avslöja för er vart min blogg ska flytta, och den kommer förhoppningsvis i nästa vecka att flytta till Veckorevyn! Jag är nästa VIP-bloggare hos dem. Det är SÅ roligt att få ta över efter fina "Hela Sverige bakar- Cassandra". Jag hoppas verkligen att alla ni kommer att följa med mig och bloggen dit.-Nu har jag varit i Dalarna ett par dagar och har saknat att baka.Alla hjärtans dag närmar sig sakta men säkert och idag kommer ni att få ett recept som passar perfekt till alla hjärtans dag. Alla kommer att gilla dessa små bakelser, stora som små! Dessa godbitar är gjorda av Kladdkaka, Nutella, Jordgubbar, Grädde och lite strössel.De är så goda att jag redan har hunnit äta två.. Livsfarligt! Jag älskar kombinationen Choklad & Jordgubbar (vem gör inte?) med lite grädde.Och att det är både kakao och nutella i denna bakelse gör det bara ännu bättre.Extra allt! Mums. Kladdkakan är även himmelskt god att endast äta som den är.Nu ska ni få receptet! ♥ Kladdkaka:4 Ägg3.5 dl Strösocker8 msk Kakao3 tsk Vaniljsocker200 g Smör2 dl Vetemjöl1 tsk Salt Garnering:NutellaJordgubbar, hackadeVispgrädde, vispadStrösselhjärtan Gör så här:Börja med att sätta ugnen på 175°C.Smöra- och bröa en springform 26 cm.Smält smöret i en kastrull och ställ åt sidan.Rör ihop ägg och strösocker.Vänd ner resten av ingredienserna och till sist det smälta smöret.Rör ihop en jämn smet.Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter, stickan ska vara lite kladdig. Låt stelna helt i ett par timmar, gärna över natten.Stansa ut runda kakor av kladdkakan, 10 st.Bred nutella på 5 kakor.Lägg på jordgubbsbitar.Lägg sedan på nästa kaka och stick ner en bit av en grillpinne i mitten av kakan för stabilitet.Bred på ett tjockt lager grädde överst och strö sedan över lite strösselhjärtan.