<div style="text-align: center"> <div> <div> </div> <div>Hej på er fina ni!<br />Jag vill börja med att tacka er alla för nomineringarna till Matbloggspriset "Folkets val".<br />Jag är en av de 10 finalisterna och om ni vill att <strong>vi</strong> tillsammans ska nå hela vägen fram så röstar ni på mig <strong><a href="https://www.facebook.com/matbloggspriset/photos/a.744363322307558.1073741830.356753794401848/744363332307557/?type=1 target=_blank">här</a></strong>.</div> </div> <div>-<br />På tal om annat så har jag varit ute nästan hela dagen idag vilket har varit underbart. Det är väldigt kallt ute, höstlöven blåser runt på marken och alla dess färger är så fina. Det är så vackert ute nu. Vad passar då bättre än att packa ner mina brownies i en picknickkorg och gå ut i naturen för att fota dem?</div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> <div> </div> <div>Jag älskar att fota i naturen, det blir så fina bilder. <br />Dessa bilder blev verkligen höstinspirerade.</div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> </div> <div>Dessa ljuvliga Brownies är bakade på Farinsocker, vilket ger dem en kolaaktig smak.<br />De är supergoda bara som de är, men jag valde att denna gång trycka ner Nutella i smeten innan jag ställde formen i ugnen. De är syndigt goda. Ni bara måste baka dessa om ni gillar Nutella- och/eller kladdiga brownies.</div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> <div> <div> </div> <div>Nu ska ni få receptet på dessa himmelska Brownies.</div> <div> </div> <div> </div> <div><em>Kolabrownies med Nutellagömma:</em><br />150 g Smör<br />3.5 dl Farinsocker<br />1 1/4 dl Philadelphiaost<br />2 tsk Vaniljsocker<br />2 Ägg<br />4.5 dl Vetemjöl<br />1 tsk Bakpulver<br />1/2 tsk Salt<br />4 msk Nutella</div> </div> <div>-<br />+ 2 dl Nutella</div> <div> </div> <div><strong>Gör så här:<br /></strong>Börja med att klicka ut 2 dl Nutella på ett bakplåtspapper till 12 "klickar".<br />Lägg sedan in pappret med nutella i frysen och låt frysa medan du bakar kakan.<br />-<br />Sätt ugnen på 175°C.<br />Klä en ugnssäker form med höga kanter (ca 35x20 cm) med bakplåtspapper.<br />Smält smöret på medelhög värme tills det blir gyllenbrunt, häll det sedan direkt i en stor bunke.<br />Tillsätt philadelphiaost och farinsocker - vispa i ca 2 minuter i bakmaskin eller med elvisp tills smeten blivit fluffig.<br />Tillsätt sedan äggen och vaniljsockret, vispa till en slät smet och rör sedan ner nutellan.<br />Blanda vetemjöl och bakpulver i en bunke och sikta sedan ner det i smeten.<br />Vänd om med en slickepott, rör försiktigt ihop en slät smet.<br />Häll smten i formen.<br />Tag ut nutellan ur frysen och trycker ner bitarna i formen med jämna mellanrum.<br />Släta över nutellabitarna med hjälp av en slickepott.<br />Grädda i mitten av ugnen i ca 25 minuter, prova med en sticka (som ska vara torr) där det inte är nutella.<br />-<br />Låt svalna helt innan du lyfter ur kakan ur formen och skär i bitar.</div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> <div> </div> <div>När du sedan skär i kakan så kommer nutellan fram som gömmor i bitarna. <br />Och vem blir inte glad av en sådan överraskning? :-)</div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> <div> </div> <div>Jag blir i alla fall väldigt glad av goda kakor med små överraskningar, så jag har redan ätit två stora bitar. ♥</div> <div> </div> <div> </div> <div> <div> <div><span>LYCKA TILL! ♡</span></div> <div><span> </span></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div>