Hej på er fina ni! ♥ Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bra! Jag har haft fullt upp den senaste veckan, därför har det ekat tomt på bloggen. Men nu har jag fått mitt schema på jobbet, så nu är det enklare att planera in bakningen i vardagen igen. Och denna vecka är det kladdkakor som gäller! Det är ju Kladdkakans dag på fredag, så jag laddar upp med lite olika kladdkakor här på bloggen. Först ut är denna fantastiskt goda Daimkladdkaka.Denna kladdkaka är superenkel att svänga ihop och det går fort. Det bästa med denna kaka är att den är perfekt kladdig med sega kanter och bitar av daim i hela kakan. Det är en av mina absoluta favoriter! Nu ska ni få ta del av receptet på denna ljuvliga kaka. Daimkladdkaka:150 g Smör3 Ägg2.5 dl Strösocker1 krm Salt2 dl Vetemjöl3/4 dl Kakao1.5 tsk Vaniljsocker2 Dubbeldaim Gör så här:Börja med att sätta ugnen på 175°C.Smörj en rund springform, ca 20 cm.Smält smöret och ställ åt sidan.Vispa ihop ägg och strösocker tills du fått en jämn smet, dock inte luftigt.Blanda vetemjöl, salt, kakao och vaniljsocker i en bunke för sig.Sikta ner mjölblandningen i äggsmeten och vänd om.Tillsätt smöret och rör ihop en jämn smet.Grovhacka daimen och vänd ner i smeten.Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter.Stickan ska vara lite kladdig när kakan är klar. Servera gärna med färska hallon och grädde eller vaniljglass om så önskas. LYCKA TILL! ♡