<p style="text-align:center;">Syltgrottor med hemkokt Hallonsylt.<br>Finns det någon godare småkaka? - Jag tror inte det!<br>Syltgrottan har varit min absoluta favorit sedan jag var liten.<br>Mina sylgrottor smälter i munnen, de är SÅ goda! Mina absoluta favoriter, faktiskt.. :-)</p><p style="text-align:center;"><a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/07/img_6450.jpg"> </a>Ser ni? Mums!<br>Vilken är <strong>din</strong> favoritkaka?</p><p style="text-align:center;"><i>Syltgrottor, 12 st stora:</i><br>200 g Smör<br>1 dl Strösocker<br>4 dl Vetemjöl<br>1 msk Vaniljsocker<br>1 tsk Bakpulver<br>+ Hallonsylt</p><p style="text-align:center;"><strong>Gör så här:</strong><br>Börja med att sätta ungen på 175°C och ställ ut 12 muffinsformar på en plåt.<br>Nyp ihop alla ingredienser (utom sylten) till en smidig deg.<br>Rulla 12 bollar av degen.<br>Tryck en grop med tummen i varje degboll och fyll sedan groparna med sylt.<br>Grädda mitt i ugnen i 15 minuter.</p><p style="text-align:center;"><a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/07/img_6458.jpg"> </a></p><p style="text-align:center;">LYCKA TILL! ♡</p>