Igår bakade jag Jordnötskakor, som faktiskt har blivit en av mina favoritkakor. Det går väldigt fort att röra ihop degen, kakorna blir ganska mjuka, sega och helt enkelt jättegoda. Kakorna blir inte sådär "kak-smuliga"- utan mer åt det sega hållet. Perfekt om ni frågar mig! Det här receptet ger ca 20 kakor.Det går utmärkt att både halvera- och dubblera receptet. Ingredienser:100 g Smör0.75 dl Strösocker1 dl Fiberhavregryn1 1/2 dl Vetemjöl1 dl hackade Jordnötter0.75 tsk Bakpulver + 50 g Choklad Gör så här: Sätt ugnen på 200°C och klä en plåt med bakplåtspapper.Vispa smör och socker poröst.Rör ner havregryn, mjöl, hackade jordnötter och bakpulver i smeten. Forma degen till 20 bollar och lägg ut 10 bollar på en plåt. Grädda i mitten av ugnen i ca 10-13 minuter. När kakorna sedan har svalnat ringlar du över smält choklad.Låt sedan chokladen torka innan du lägger dem i en kakburk med lock. LYCKA TILL! ♥