Efter att inte ha sett solen på en hel vecka nu så tänkte jag att jag åtminstone måste baka någonting som liknar solens färg.. :-) Och gissa vad det blev? - En ljuvlig Saffransfudge med kondenserad mjölk. Oj så gott det blev. Jag älskar saffran och ser fram emot alla julbak med saffransdoft i huset. :-) Kolla så krämig fudge. Den är krämig, len och alldeles full av god saffranssmak. Saffransfudge, 30 bitar: Ingredienser: 1 burk kondenserad sötad mjölk 400 g vit choklad 1 g saffran Gör så här: 1. Smält ihop alla ingredienser på låg värme över ett vattenbad. 2. Klä en brödform (2 l) med bakplåtspapper och häll sedan fudgen i formen. 3. Täck formen med plastfolie och låt fudgen stelna i kylskåp i 1 h. 4. Tag upp ur formen och skär i rutor. TIPS: * Förvara fudgen i en tätslutande burk med lock * Fudgen förvaras i kylskåp * Hållbarhet upp till 3 veckor * Fudgen går bra att frysa Hoppas att det ska smaka. ♥