<p style="text-align: center">Hej fina vänner. ♥<br /> Det är så roligt att så många kikar in här, lämnar någon kommentar, skickar ett mail eller vad som helst.<br /> Vartenda ord från er värmer! Jag läser alla mail, meddelanden och kommentarer.<br /> Jag svarar på alla, dock kan det ta tid. Och ifall ni inte vill vänta längre än ni gjort, skriv igen.<br /> Det kan hända att jag missat någon kommentar.<br /> Ni är i alla fall guld värda. Varenda en av er!</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/11/img_9305.jpg"> </a>På tal om guld..<br /> Knäck! Världens godaste Julgodis.<br /> En godissort som kan varieras i det oändliga.<br /> Som igår, då hade jag inga mandlar hemma.<br /> Så jag rostade Kokosflakes och hackade ner det i smeten.<br /> Hade inga skyhöga förväntningar om resultatet, men gissa vad?<br /> Det blev toppenbra! Det visade sig att Kokosknäck skulle komma att bli min nya favoritknäck.<br /> Men jag älskar ju kokos så det kanske inte är så konstigt egentligen..:-)</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/11/img_9306.jpg"> </a>Denna Knäck är ju toppen ifall ni ska bjuda någon som är allergisk mot mandel! :-)</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><em>KokosKnäck:<br /> </em>2 dl Vispgrädde<br /> 2 dl Strösocker<br /> 2 dl Sirap, ljus<br /> 1 dl Kokosflakes, grovhackat</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><strong>Gör så här:<br /> </strong>Börja med att koka ihop alla ingredienser utom kokos.<br /> Låt koka på 3-4an till en temperatur av 125°C.<br /> Under tiden som knäcken kokar så hettar du upp en stekpanna.<br /> Inget smör och ingen olja! Helt neutral.<br /> Häll ner kokosen när pannan är het och rosta en snabbis tills de är gyllene.<br /> Häll upp i en liten skål och låt svalna en aning.<br /> När knäcken nått sin temperatur så rör du försiktigt ner kokosen.<br /> Häll sedan upp i en bakpappersklädd brödform och låt stelna ett par timmar i rumstemperatur.<br /> Skär i bitar och slå in i smörpapper.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/11/img_9303.jpg"> </a>LYCKA TILL! ♥</p>