Pepparkaksdeg inrullad i kladdig kladdkaka. Bollarna doppas i choklad och toppas med salt. Smakkombinationen är ljuvlig gör dessa bollar oemotståndliga. Detta är, med all säkerhet, de godaste Kladdkakebollarna jag smakat. Jag har tidigare gjort bland annat kladdkakebollar med kakdegsgömma och kladdkakebollar med jordgubbsgömma. Men dessa, som är fyllda med pepparkaksdeg, tar helt klart hem förstapriset. Ser ni så goda de ser ut? Jag har redan ätit 4(!) stycken. Tur att de inte är så stora.. :-) Kladdkakebollar med Pepparkaksdeg, 20 st: Ingredienser: 1 kladdkaka - recept här (halvera receptet om du ska använda detta) 150 g pepparkaksdeg 200 g choklad flingsalt Gör så här: Börja med att mosa ihop kladdkakan. Rulla sedan 20 bollar av pepparkaksdegen. Rulla in pepparkaksbollarna i kladdkaka. Låt sedan bollarna ligga i kylskåp i ca. 20 minuter. Smält chokladen och doppa kladdkakebollarna. Toppa med lite flingsalt och låt sedan stelna i kylskåp. Hoppas att det ska smaka! Missa inte mitt instagramkonto för mer inspiration. ♥