Hej hjärtan. Hur mår ni? ♥ Jag har varit så galet stressad senaste tiden. Så stressad att jag inte fått något gjort alls. Igår var jag och jobbade på mitt förra jobb som PA. Det var så himla roligt! Tjejen som jag är med är en riktig bästis. Vi har så himla kul ihop. Det var välbehövligt för oss båda att få umgås en heldag sådär. Nu är jag tillbaka på mitt vanliga jobb här hemma. Jag har bakat hela dagen och ska nu sätta mig med lite bilder. Sedan ska jag ta tag i köket som ser ut som ett bombnedslag. Men först - mumsa klart på min veganska Peanut butter cup. Galet god! Här nedan kommer receptet. Jag menar.. Kolla? på endast tre ingredienser kan ni göra dessa godingar. Veganska peanut butter cups, 10 st: 10 tsk jordnötssmör 150 g mörk choklad 0.5 msk flingsalt - Börja med att placera 10 minimuffinsformar (inte de allra minsta) på ett fat. Skopa ut 10 teskedar jordnötssmör på en bakpapperklädd bricka. Ställ in i kylskåpet medan du smälter chokladen över ett vattenbad. Smält chokladen och fördela den sedan i muffinsformarna. Tag fram jordnötssmöret och rulla varje klick till en boll som du sedan plattar till en aning. Tryck sedan ner jordnötssmöret i formarna. Låt stelna helt i kylskåp. Tag sedan fram och tryck dem ur formarna. Toppa med lite flingsalt. Förvara dina peanut butter cups i en tätslutande burk med lock i kallskafferi eller i kylskåpet. Tag fram en stund innan servering. Fler recept på veganska godsaker: Chokladmousse Kladdkakemuffins Mangoglass Kokosglass Knäck Chokladtryffel på 2 ingredienser Jordgubbsglass One pot pasta