Är det någon mer än jag som älskar hemgjorda Marshmallows? De blir så mjuka och saftiga. Så himla gott! Däremot kan jag inte äta köpta, de känns som att det är lite för lång innehållsförteckning för att man ska kunna äta dem med gott samvete. Men eftersom att man enkelt kan göra dessa godbitar själv så behöver man aldrig mer äta köpta om man inte vill! :-D En annan sak med hemgjorda Marshmallows är att ingen blir den andra lik. Alla blir lika olika. Det ska synas att det är hemgjort tycker jag. Nu ska ni få receptet. ♥ Vanilj- och Kokosmarshmallows: 1 1/4 dl Vatten 2 msk Gelatinpulver 1 1/4 dl Vatten 3 3/4 dl Strösocker 2 1/2 dl Sirap, vit 2 tsk Vaniljsocker + Kokos Gör så här: Blanda gelatinpulver med vatten (1 1/4 dl) i en skål, ställ åt sidan. Koka upp strösocker, vit sirap och vatten (1 1/4 dl) i en kastrull, låt koka i 10 minuter. Tag bort från värmen och rör ner vaniljsockret samt gelatinet, rör om tills gelatinet löst sig. Häll över smeten i bunken till din assistent och vispa på högsta hastighet i ca. 10 minuter. Olja in en form under tiden, 15x20 cm. Sleva ner marshmallowsmeten i formen och plasta in. Låt stå i rumstemperatur i minst 4 h, gärna över natten. Klipp marshmallowsen och rulla de sedan i kokos. Förvaras i tätslutande burk med lock i rumstemperatur. LYCKA TILL! ♡