<p style="text-align: center">God kväll!<br /> Hoppas att ni har haft en fin lördag. :-)<br /> Jag har spenderat hela min lördag med mamma.<br /> Vi har shoppat, busat med hundarna och haft soffhägn-<br /> Sambon var ute i sitt garage och målade golvet så det passade bra!<br /> Har varit stressad hela dagen över att jag inte jobbat något idag.<br /> Min mamma bara skakar på huvudet och säger "KOPPLA AV LITE!!!".<br /> Får väl göra det. Fast nu ska jag jobba hela kvällen! ;-)<br /> Har kommit på en SÅ bra idé på en ny småkaka.<br /> Kom på den när jag satt och åt tacos med sambon, berättade ivrigt för honom om min nya kakidé och han kollade på mig och sade "Jaja, sätt igång då" med en lätt suck..<br /> Haha han känner mig så bra! Varför vänta?</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center">Men innan jag går ut i köket och börjar baka så tänkte jag dela med mig av ett recept på klassisk knäck. :-)</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/12/img_9642.jpg"> </a>För visst finns det inte många sorters Julgodis som slår Knäcken i Jul?</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/12/img_9637.jpg"> </a>Och vet ni?<br /> Om ni vill slippa att knäcken ska fastna i alla dåliga pappersformar så rekommenderar jag er att investera i en silikonform.<br /> SÅ otroligt praktiskt!! Bara hälla knäcksmeten i mitten av formen och drag ut så att alla "hål" fylls med smet! :-)</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/12/img_9655.jpg"> </a>Är knäcken även er favorit?</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><em>Klassisk Knäck:<br /> </em>2 dl Vispgrädde<br /> 1 dl Strösocker<br /> 1 dl Farinsocker<br /> 2 dl Sirap, ljus<br /> 20 g Smör<br /> 2 dl Mandel, hackad</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><strong>Gör så här:<br /> </strong>Rör ihop vispgrädde, strösocker, farinsocker och sirap i en ganska stor kastrull.<br /> Låt koka på medelhög värme till en temperatur av 125°C, rör om då och då.<br /> Rör ner smöret och den hackade mandeln.<br /> Häll upp i knäckformar och låt stelna!</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/12/img_9647.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center">LYCKA TILL! ♥</p>