Hemgjorda godisar med jordnötskola och marshmallofluff. Så himla goda! Det finns INGEN anledning att köpa motsvarigheten i butik längre för dessa är dubbelt så goda. Chokladbitar med jordnötskola, 10 bars: 200 g mjölkchoklad 2 dl jordnötssmör 1 burk marshmallowfluff 220 g mjuka smörkolakarameller, jag använde Werthers Original soft 2 msk vispgrädde 2 dl saltade jordnötter Gör så här: Börja med att klä en limpform (1.5l) med plastfolie. Smält ihop mjölkchokladen med 1 dl jordnötssmör i en kastrull på låg värme eller i micron. Rör ihop så att allt blandas väl. Häll hälften av chokladblandningen i formen och bred ut så att hela botten täcks. Ställ i kylskåp och ställ resterande choklad åt sidan. Smält ihop marshmallowfluff med resterande jordnötssmör (1 dl) och rör ordentligt tills allt blandats. Tryck sedan ut smeten över den stelnade chokladbotten. Ställ tillbaka in i kylskåpet medan du gör nästa lager. Smält kolakaramellerna med vispgrädden i en kastrull på låg värme. Rör hela tiden tills alla karameller smält helt. Blanda sedan ner jordnötterna och bred ut kolablandningen över marshmallowfluffet i formen. Bred till sist ut den sista chokladblandningen över kolan och ställ in i kylskåpet för att stelna i ca. 30 minuter. Tag sedan ut och skär i bitar. Hoppas att det ska smaka!